Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org
  • >
  • Boomhutten Apeldoorn

Boomhutten Apeldoorn

Boomhutten in Apeldoorn

Apeldoorn en omgeving is natuurlijk ultiem geschikt voor boomhutten.  Apeldoorn wordt namelijk gekenmerkt door zijn bosrijke omgeving. En als we aan bos denken dan komt natuurlijk de link met boomhutten snel om de hoek kijken. Ben je op zoek naar een boomhut voor in de tuin? Of wil je hout bestellen om zelf je boomhut te gaan bouwen?

Kijk dan even op onze prijzen pagina voor de verschillende standaard boomhutten. We kunnen er natuurlijk ook eentje voor je op maat maken. Neem rustig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee over boomhutten. Aan ideeën geen gebrek, zullen we maar zeggen. De leukste boomhutten maken we altijd in overleg met de klant. Op basis van hun wensen en mogelijkheden in de tuin kunnen we een boomhut perfect integreren.

Apeldoorn en hout

In de bossen van Apeldoorn kun je goed hout aantreffen voor het maken van boomhutten. Helaas mag je dit hout alleen meestal niet meenemen… Soms zijn er echter wel dagen die door Staatsbosbeheer zijn aangegeven wanneer je wel hout uit het bos mag halen. Die zou je dan natuurlijk goed kunnen gebruiken voor een boomhut.

Houtzagerijen Apeldoorn

In Apeldoorn en omgeving zijn ook enkele houtzagerijen waar prima hout te verkrijgen is voor het bouwen van boomhutten. Voor boomhutten kunt u verschillende soorten hout gebruiken. Wij kennen onze weg in Apeldoorn en omgeving erg goed en kunnen dus scherpe prijzen geven voor hout als je zelf een boomhut wilt bouwen. Ook als je in de buurt van Apeldoorn woont natuurlijk. En wil je alleen het hout bestellen voor een boomhut in Apeldoorn, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons. Wij kunnen je dan ook helpen.

Apeldoorn en omstreken

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe met circa 140.000 inwoners. De gemeente Apeldoorn bestaat uit de volgende plaatsen; Beekbergen, Hoenderloo, Hoog-Soeren, Lieren, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Ugchelen en Wenun-Wiesel. Maar er zijn nog meer kernen die tot Apeldoorn gerekend worden. 

In Apeldoorn zijn leuke activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan Park de Hoge Veluwe, Paleis 't Loo, het klimbos, Julianatoren en Malkenschoten. Kortom in Apeldoorn is voor veel ieder wel wat leuks te vinden.

Maar voor ons is het toch om boomhutten te maken. Ben je op zoek naar leuke ideeën voor boomhutten? Of wil je zelfs een boomhut voor in Apeldoorn kopen? Neem dan even contact met ons op! Of kijk op onze prijzen pagina. We kunnen de boomhutten ook bezorgen in Apeldoorn.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825