Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Boomhutten

Boomhutten zijn eigenlijk speelhutten die op de takken van een boom of tussen twee bomen worden gemaakt. Maar wat maakt boomhutten nu zo leuk? Vaak is dat voor de verbeelding vatbaar van uw kinderen. Het ontwerp van boomhutten moeten hier natuurlijk op worden afgestemd. Niet alleen het plezier van uw kind staat voorop, maar ook hun veiligheid. Boomhutten moeten jaren meegaan en dus goed worden gebouwd en de juiste materialen moeten worden geselecteerd. Onze boomhutten, een beleving voor uw kind!

leuke boomhut inclusief schommel en slingertouw

Boomhutten en hun fun factor

Plezier, plezier en nog eens plezier. Daar draait het om bij boomhutten. We maken ze om een uitdagende speelomgeving te zijn voor uw kinderen. Waar zit die uitdaging dan in? Vooral in de onderdelen van de boomhutten. Iedere boomhut heeft zijn eigen karakter. Er zijn boomhutten in verschillende formaten en met allerlei leuke onderdelen. Denk aan een eigen veranda, een schommel, glijbaan, slingerband en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze kant-en-klare boomhutten kunt u uitbreiden met verschillende speelse elementen. En als dat niet voldoende is, dan kunnen we er altijd eentje op maat maken met al uw wensen en die van uw kinderen. Dat belooft veel plezier!

Boomhutten ontwerpen

Bij het ontwerpen van boomhutten kunnen allerlei verschillende elementen worden verwerkt. Om te beginnen bij de afmeting van de boomhutten. Boomhutten zijn er in allerlei soorten en maten. En ook met verschillende dakvormen. We hebben een aantal kant-en-klare boomhutten gemaakt, maar uiteraard kunnen we boomhutten ook op maat ontwerpen, speciaal afgestemd op uw wensen. En die van uw kinderen natuurlijk.

Naast het ontwerpen van leuke en uitdagende boomhutten, is het ontwerpen van veilige boomhutten ook een belangrijk aspect. Veiligheid voor uw kinderen tijdens het spelen in en rondom de boomhut. En veiligheid van de constructie en plaatsing van de boomhut. Boomhutten staan op hoogte en daarom is het belangrijk de onderconstructie te voorzien van goede en genoeg staanders en dwarsbalken die goed gezekerd zijn om stabiliteit te waarborgen. En ondanks dat veiligheid voorop staat, zorgen we ervoor dat onze boomhutten een natuurlijk karakter blijven houden.

Kant-en-klare boomhutten

Onze kant-en-klare boomhutten zijn standaard verkrijgbaar, maar zijn ook uit te breiden met verschillende onderdelen. Kijk bij Prijzen voor de mogelijkheden.

Maatwerk boomhutten

Bij maatwerk boomhutten draait het allemaal om uw wensen, uw smaak en uw situatie. Daarvoor kunnen wij boomhutten op maat maken, specifiek voor het plezier van uw kinderen. Bij het ontwerpen van maatwerk boomhutten is werkelijk alles te bepalen. Het formaat, type dak, veranda, de inrichting en alle leuke onderdelen die er mogelijk zijn. Het is allemaal aan u en uw kinderen om de juiste mix te kiezen. Aan ons de taak om u daarbij te helpen en adviseren. Laat het plezier alvast beginnen! Wij vinden het net zo leuk als u en uw kinderen!

Wilt u een kant-en-klare boomhut uitzoeken of juist een boomhut op maat gemaakt hebben, klik dan hier of neem contact met ons op.

Leuke details van een boomhut op maat

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org