Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Boomhutten kopen

Waar moet je op letten als je een boomhutten wilt kopen? Boomhutten kopen moet je even goed over nadenken. Wat is leuk, maar vooral ook wat is handig? Boomhutten kopen doe je deels op gevoel en ook rationeel. Heb je vragen? Dan kun je altijd even bellen om te overleggen. Hieronder geven we je wat tips voor als je boomhutten wilt kopen.

Tips voor boomhutten kopen

Hier geven we je een aantal tips voor wanneer je boomhutten wilt kopen. Natuurlijk vinden we het leuk als je vooral bij ons een kijkje komt nemen, maar dat spreekt voor zich. Even zonder dollen, let vooral op de volgende punten bij het kopen van boomhutten.

-       Past de boomhut in uw tuin?

Een boomhut kopen is zo gedaan, maar past deze ook in de tuin? Of past ie wel, maar is het eigenlijk maar aan de grote kant? Let goed op de afmetingen van de boomhut die u wilt hebben. We kunnen er altijd eentje op maat maken die past binnen uw tuin. Zowel qua grootte als qua stijl.

-       Biedt de boomhut voldoende uitdaging voor uw kind?

Ze zeggen wel eens; een kinderhand is snel gevuld. Maar let er goed op dat de boomhut leuke onderdelen bevat waar uw kind mee kan blijven spelen. De boomhut koopt u namelijk voor heel wat jaartjes en de uitdagingen van de boomhut moeten kunnen meegroeien met uw kind. Denk hierbij aan een klimbord, een schommel, een slingertouw etc.

-       Is de constructie van de boomhut betrouwbaar?

De boomhut moet voldoende dwarsbalken hebben die om de 60 centimeter dwars geplaatst zijn onder de vloerplanken. Is de afstand van de dwarsbalken meer dan 60 centimeter, dan is er een risico op doorbuigen van de vloerplanken. Let er ook op dat er voldoende lange schroeven gebruikt worden om de dwarsbalken aan elkaar vast te schroeven. En tenslotte moeten de staanders worden gezekerd door middel van diagonale verbanden.

-       Wat is de stijl van de boomhut?

En als laatste punt van aandacht. Vind je de stijl van de boomhut leuk? Een boomhut kan robuust en natuurlijk zijn of juist heel strak zijn met rechte planken. Aan u de keuze! Wij kunnen ze allemaal maken.

Wil je een goede boomhut kopen? Kijk dan op onze boomhutten pagina of neem contact met ons op.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org