Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Over ons - Boomhutten.org

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn het team van Boomhutten.org. En iedere dag zijn wij bezig met hout en daar proberen we altijd de mooiste dingen van te maken. We zijn niet iedere dag bezig met onze boomhutten. We zijn timmermannen! En dus maken we nog veel meer dan alleen boomhutten. Van kozijnen, verranda's, dakkappelen etc. etc. Het maken en plaatsen ervan, het hoort er allemaal bij. En al die vaardigheden nemen we mee in onze passie voor het maken van boomhutten. Hout is tenslotte hout en dat vinden wij mooi om mee te werken.

Werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over moderne houtbewerkingsmachines. We hebben allerlei machines beschikbaar waarmee we de leukste boomhutten kunnen maken. Alle boomhutten worden in ieder geval voorbereid in onze werkplaats. Vervolgens worden sommige boomhutten als kant-en-klaar bouwpakket verkocht en sommige worden op locatie opgebouwd en gemonteerd. In onze werkplaats zijn we namelijk in staat om alles goed klaar te maken, zodat uw boomhut er jarenlang tegen kan.

Het team

Tenslotte willen we u nog even voorstellen aan het team van Boomhutten.org. Het team bestaat uit zes vakidioten, namelijk; Henk, Henk, Henk-Jan, Peter, Mark en Marcel. Tja, we hadden de namen niet voor het uitkiezen, dus die drie keer Henk is misschien wat verwarrend...

Het team van boomhutten.org

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org