Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Speelhuisje

Een speelhuisje betekent plezier voor binnen of buiten! Dat is gelijk ook een van de voordelen van een speelhuisje. Een goed speelhuisje kan op meerdere plaatsen worden gebruikt. En bied urenlang speelplezier voor uw kind. U hoeft alleen uw kind z’n gang laten, want hun fantasie kent geen grenzen.

Makkelijk op te ruimen

Door de wijze waarop het speelhuisje is gemaakt, is deze heel gemakkelijk op te ruimen. Het speelhuisje bestaat uit een aantal delen dat eenvoudig opgebouwd kan worden. En gemakkelijk weer uit elkaar te halen is door de slimme manier waarop de panelen in elkaar kunnen worden geschoven. Het speelhuisje kunt u helemaal alleen opbouwen en uit elkaar halen. Is uw kind even uitgespeeld? Dan haalt u het eenvoudig uit elkaar en neemt het weinig ruimte in beslag.

eenvoudig in elkaar te zetten houten speelhuisje

Een speelhuisje in kleur

Standaard is het speelhuisje verkrijgbaar in houten uitvoering. De authentieke kleur en de karakteristieke eigenschappen van hout zijn onmiskenbaar. Maar wilt u het speelhuisje geheel in een specifieke kleur krijgen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het speelhuisje kan in iedere kleur worden geleverd. Zodra u een kleur heeft doorgegeven, hebben we alleen wat tijd nodig om hem in kleur te schilderen. Het speelhuisje wordt in dat geval meerdere keren geschilderd voor een goede dekking.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org