Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Boomhut

Een boomhut! Daar dromen veel kinderen van. En zeg eens eerlijk?! U vroeger toch ook? Een boomhut moet uitdagend zijn voor kinderen. Ze moeten er heerlijk in kunnen spelen. Maar het moet vooral ook veilig zijn en lang meegaan. Een goede boomhut is kwalitatief gebouwd met solide materialen. Uw kinderen moeten er veilig kunnen spelen en dat betekent dat er rekening mee moet worden gehouden om het risico van vallen zo veel mogelijk te beperken. En een boomhut moet passen in de omgeving waarin deze komt te staan.

Boomhut plezier

Bij boomhutten draait het om het plezier van uw kinderen. De fun factor voor kinderen is de uitdaging die zij in hun boomhut ervaren. Leuke en speelse elementen, zoals een geheim luik, een klimwand of een glijbaan zorgen voor een gewilde speelomgeving van uw kind. De boomhut is simpelweg een beleving!

Boomhut ontwerp

Het oog wil ook wat! Wilt u een strak ontwerp of juist een natuurlijker ontwerp? Dan kunnen we het ontwerp en houtsoort daarop afstemmen. Een boomhut kan bestaan uit verschillende onderdelen en dat maakt boomhutten nu juist zo leuk. De grote diversiteit aan onderdelen die ervoor gemaakt kunnen worden. Van boomhut onderdelen, indeling tot dakvormen, het is allemaal te maken. De verschillende onderdelen van een boomhut bepalen juist de uistraling en het speelplezier ervan. Zo kan er een glijbaan, klimbord/-touw of schommel aan gemaakt worden. Het is allemaal mogelijk. U kunt kiezen uit kant-en-klare boomhutten of gaan voor maatwerk, waarbij we een boomhut specifiek ontwerpen op uw wensen.

Kijk bij Prijzen voor alle mogelijkheden.

Boomhut veiligheid

Veiligheid is zeer belangrijk als het om uw kinderen gaat. Daarom bouwen wij onze boomhutten altijd zo dat uw kinderen er veilig in kunnen spelen. Dat begint bijvoorbeeld al bij het feit dat een boomhut van de grond staat. De trap om in de boomhut te komen moet zo gemaakt zijn, dat deze niet gevaarlijk is. Hoe gek het ook klinkt, maar een steilere trap is meestal het veiligst, omdat een kind dan min of meer gedwongen wordt om achterwaarts de trap af te gaan. En daardoor dus ook zijn/haar handen gebruikt. Een leuning om zich aan vast te houden hoort er natuurlijk ook bij.

Boomhut constructie

De constructie van een boomhut moet solide zijn. Het gaat erom dat de boomhut jaren mee kan. Daarom kijken wij altijd goed naar de opbouw van de constructie. Wij letten op voldoende staanders en draagbalken voor een stevige constructie en een dwarsverband om de constructie ten alle tijden bij elkaar te houden.

Boomhut materialen

Voor onze boomhutten maken we gebruik van hout. Gewoon mooi en natuurlijk! We kunnen op basis van uw wensen specifieke houtsoorten gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren. Voor de veiligheid van kinderen gebruiken we op de loopgedeelten altijd geschaafd hout. Zo minimaliseren we het risico op splinters.

Wilt u een kant-en-klare boomhut uitzoeken of juist een boomhut op maat gemaakt hebben? Neem dan contact met ons op.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org