Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Boomhutten bouwen

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van boomhutten? Boomhutten bouwen is leuk werk, maar je moet er wel goed over nadenken. Boomhutten bouwen moet namelijk plezier opleveren en ze moeten veilig zijn in het gebruik. En kan ik zelf boomhutten bouwen? Natuurlijk!Wat komt er kijken bij boomhutten bouwen?

Allereerst moet er een ontwerp gemaakt worden als je boomhutten gaat bouwen. Een ontwerp dat past binnen de locatie waar de boomhut komt te staan. Want niet in iedere tuin kun je zomaar boomhutten bouwen. Allereerst moet je een keuze maken of de boomhut daadwerkelijk in een boom wordt gebouwd of dat je een boomhut zelf op hoogte brengt.

Bij het boomhutten bouwen is de constructie van belang. In een boom is vaak veel houvast waar we gebruik van kunnen maken. Gaan we een zelfstandig staande boomhut bouwen, dan maken we een goede onderconstructie waarop de boomhut komt te staan. Veiligheid vinden we belangrijk! En speelplezier natuurlijk!

Ideeën voor boomhutten bouwen.

Boomhutten bouwen vinden wij leuk om te doen. Bij alle boomhutten die we bouwen krijgen we weer nieuwe ideeën die we proberen te verwerken in andere boomhutten. Zo proberen we bij alle boomhutten die we bouwen zo veel mogelijk elementen te verweren voor het speelplezier van uw kinderen. Als we boomhutten bouwen, moeten we alleen wel rekening houden met de beschikbare ruimte die er is. We kunnen natuurlijk alles maken, maar het moet wel passen.

Kijk daarom snel verder om te zien welke leuke ideeën er allemaal op onze boomhutten mogelijk zijn! En heb je vragen over boomhutten bouwen? Neem gewoon contact met ons op.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org