Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Boomhutten Nederland

Boomhutten in Nederland zijn misschien wel een van de meest recente trends voor het speelplezier van kinderen. Maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer boomhutten in Nederland die er speciaal zijn om vakantie in de vieren. Deze boomhutten zijn meestal een stuk groter en anders uitgerust dan boomhutten in Nederland die alleen gericht zijn om in te spelen.

Verschil in boomhutten

Zoals gezegd zit er veel verschil in boomhutten. Boomhutten gericht op plezier zijn veel speelser ingericht en hebben allerlei leuke dingen, zoals klimborden, een slingertouw, een schommel of glijbaan. Boomhutten in Nederland die zijn om te kamperen zijn veel functioneler ingericht. Deze vakantie boomhutten zijn veelal ingericht met slaapplaatsen, stoelen en een tafel. Echt kamperen dus. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er verschillende boomhutten om in te kamperen. Echt een belevenis dus.

Kamperen in een boomhut in Nederland

Wil jij nou ook kamperen in een boomhut in Nederland? Dan zijn er paar  vakantieparken die boomhutten hebben waarin je kunt kamperen. Deze vakantieparken in Nederland hebben meestal maar een paar boomhutten, want het kamperen in een boomhut is toch wel een beetje bijzonder.

Wil jij ook een boomhut in Nederland waarin je zelf kunt kamperen? Maar dan in je eigen achtertuin? Neem dan eens een kijkje bij de boomhutten die wij hebben gemaakt! Heb je specifieke wensen? Dan kunnen we er altijd eentje voor je op maat maken.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org