Vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Of bel Henk op (06) 288 669 63

Boomhutten.org

Houten speelhuisje

Een houten speelhuisje betekent veel speelplezier voor uw kinderen. Zowel binnen als buiten is een houten speelhuisje te gebruiken! Maar waar moet een houten speelhuisje allemaal aan voldoen voor optimaal speelplezier? Simpelweg een leuke speelplek die ook veilig is voor uw kinderen om lekker in te spelen. Lees hieronder meer over de houten speelhuisjes van Boomhutten.org.

Soorten houten speelhuisje

Er zijn verschillende soorten speelhuisjes. Boomhutten.org maakt alleen houten speelhuisjes zowel voor binnen als voor buiten. Een houten speelhuisje voor buiten noemen we veelal een boomhut. Of deze nu op hoogte staat of niet. Maar een houten speelhuisje voor binnen is natuurlijk ook mogelijk.

Makkelijk in elkaar te zetten

De voordelen van een houten speelhuisje van Boomhutten.org is dat deze gemakkelijk in elkaar kan worden gezet. Je kunt het houten speelhuisje eenvoudig alleen in elkaar zetten. De manier waarop wij de houten speelhuisjes bouwen is zo dat deze in elkaar geschoven worden door middel van slimme verbindingen. Hij kan maar op één manier in elkaar worden gezet. Handig! En ook nog eens makkelijk op te ruimen.

Een houten speelhuisje in ieder formaat

Het voordeel van hout en creativiteit is dat een houten speelhuisje kan worden gemaakt in ieder formaat. We kunnen een houten speelhuisje op basis van uw wensen en ideeën. Lengte, breedte en hoogte zijn geheel naar eigen smaak in te vullen. Een houten speelhuisje met schuin dak, plat dak of zelfs punt dak. Het kan allemaal.

Wilt u een houten speelhuisje aanschaffen? Kijk dan hier. Of wilt u juist een houten speelhuisje op maat hebben? Neem dan contact met ons op.

Voordelen

  • Naar wens uit te bouwen
  • Gegarandeerd speelplezier
  • Meerwaarde voor uw tuin

Vragen? Bel Henk

(06) 288 669 63

Bel Henk! Hij is nogal druk, dus zal niet altijd direct de telefoon aannemen. Laat dan je telefoonnummer achter of stuur een emailtje.
info@boomhutten.org

Afhaaladres

Boomhutten.org
Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 - 442825

Hazendonkweg 7
3774 JL Kootwijkerbroek
(06) 288 669 63
0342 442 825

Boomhutten.org